top of page
  • Obrázek autoraAlexandra Mlynárová

5 tipov na darček pre mamu ku Dňu matiek

Aktualizováno: 1. 5. 2022


Deň matiek klope na dvere a my sme si pre vás pripravili pár tipov, čím obdarovať svoju mamu v tento jej významný deň. Hoci si mamy zaslúžia náš obdiv a vďaku každý jedeň deň v roku, druhá májová nedeľa je pre ne trošku viac špeciálna.


Pre milovníčku kvetov

Kvety si zaslúži každá mama, hocikedy v roku. Kyticu po pár dňoch však vyhodí. Čo keby si kvietky vypestovala sama? Včelárova záhradka jej bude rasť a zároveň tým pomôže životnému prostrediu, čo sa o rezaných kvetoch povedať nedá.



Pre knihomoľku

Ak mamina rada číta, kniha Príbeh včiel sa jej bude páčiť. Je to ideálny oddychový román, venuje sa nielen vzťahom medzi rodičmi a deťmi, no tiež alarmujúcemu postoju civilizácie k prírode. Ďalšie knihy sme spomínali v tomto článku.



Pre náročnú mamu

Náročným maminkám odporúčame kúpiť Darček od včelára. Je to kombinácia zdravých, voňavých a chutných včelích produktov (jarný včelí med, propolisová tinktúra, včelí peľ, sviečka z vosku) s prírodnou kozmetikou (Včelárova masť a Včelárov balzam na pery) zabalenou v milej darčekovej krabičke.



Nazrite aj do našej Youtube tvorby. Na kanáli Včelárstvo Marian Holub nájdete videá zo série Zo života včelára.

Pre zberateľku zážitkov

Pre mamu, ktorá rada skúša nové zážitky, tu máme jeden super tip. V našom včelárstve okrem včelích produktov ponúkame aj nezabudnuteľné zážitky so včielkami. Stačí si vybrať, či sa chcete dozvedieť o včielkach viac teoreticky alebo aj prakticky.



Pre nerozhodnú maminu

Najjednoduchším výberom, ak si myslíte, že sa netrafíte do maminho vkusu, je darčekový poukaz. Vyrobíme vám ho v akejkoľvek sume a je použiteľný na akýkoľvek produkt alebo zážitok z našej ponuky.



 

Ak máte záujem o hociktorý produkt, kontaktujte nás. My budeme zároveň ďakovať aj tým včelím matkám za to, že robia svoju prácu. :)



74 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Post: Blog2_Post
bottom of page