top of page
  • Obrázek autoraAlexandra Mlynárová

Ako môžete aj vy podporiť naše včelárstvo?




Veľmi jednoducho. V tomto článku nájdete všetky produkty, ktoré sú súčasťou našej ponuky. Kúpou prispejete k chodu včelárstva a podporíte naše včielky. Ak vám niečo padne do okna, neváhajte nás kontaktovať telefonicky na čísle 0903 801 124 alebo emailom.


Ešte lepšie spravíte, ak sa rovno zastavíte v našom včelárskom obchodíku na adrese Štiavnické Bane 412. Tu toho nájdete o kúsok viac. :)


Pravý včelí med

Aktuálnu ponuku medu nájdete na našom webe, pravidelne dávame info aj na Facebook.

Ponuka medov sa mení v závislosti od práve kvitnúcich rastlín, záujmu zákazníkov a zásob v našom obchodíku.


Včelárova masť

Včelárova masť je veľmi obľúbeným produktom našich zákazníkov, hlavne pre jej priaznivé účinky pri rôznych poraneniach, popáleninách či kožných ochoreniach.


Včelárov balzam na pery

Poznáte to - nanesiete si balzam na pery a aj keď by ste ich mali mať hydratované, nastáva pravý opak. S naším balzamom na pery sa vám takáto nepríjemnosť nikdy nestane. Už po prvom nanesení sú vaše pery ako znovuzrodené.


Nazrite aj do našej Youtube tvorby. Na kanáli Včelárstvo Marian Holub nájdete videá zo série Zo života včelára.


Propolisová tinktúra

S pravidelným užívaním našej propolisovej tinktúry vás budú obchádzať všetky choroby - je to totiž najsilnejšie prírodné antibiotikum a antivirotikum na svete.


Včelí peľ

Viete ktorá potravina obsahuje všetky vitamíny a minerály? Náš včelí peľ. Obnôžkový včelí peľ je najväčším prírodným antioxidantom a superpotravinou v jednom.


Včelárova záhradka

Zakúpením Včelárovej záhradky dostanete nektárodajnú zmes rastlín, vďaka ktorej bude vaša záhrada plná kvietkov a včielky budú mať čo papať. Jednoduché a pritom také dôležité.


Sviečky z vosku

Odlievať sviečky vôbec nie je sranda - chce to dávku trpezlivosti a neustále zohrievanie vosku. Krásne voňajú, ich svetlo a teplo prináša do domova pokojnú atmosféru a útulnosť.


Včelárova medovina

Zásoby Včelárovej medoviny sa veľmi rýchlo míňajú - taká je chutná! Vyskúšajte sami, jej chuť vám zostane na jazyku ešte veľmi dlho. Naši známi sa vždy potešia, keď ich privítame s pohárom horúcej medoviny, ktorú už nemajú kde zohnať.


Kurz včelárstva pre začiatočníkov

Najťažšie je začať - to platí takmer pri všetkom. Ak sa túžite stať včelárom alebo nebodaj včelárkou, v našom kurze pre začiatočníkov vám radi k tomu dopomôžeme.


Na našom Facebooku či Instagrame organizujeme aj rôzne súťaže, v ktorých sa môžete zapojiť do hry o naše produkty.

Zážitková návšteva včelnice

V roku 2022 plánujeme organizovať aj zážitkové návštevy, komentované prehliadky našej včelnice. Viac informácii poskytneme čoskoro!


Darčekový poukaz

Chcete svojich blízkych obdarovať prírodnými produktmi, no neviete si rady, čo by sa im zišlo? Ste tu správne. :) Darčekový poukaz vyrieši všetky pochybnosti. Vieme ho vytvoriť v akejkoľvek hodnote a je len na vás, v akú príležitosť ho podarujete.



 

40 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Post: Blog2_Post
bottom of page